keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Aika se vaan kuluu

Oi oi siitähän on jo pari viikkoa, kun viimeeksi kirjoittelin!
Huh huh... Ja niin paljon kaikkea kerrotavaakin olisi. Yritän muistaa kirjoittaa kaiken olennaisen ja jos sitten alkaisi kohta taas jälleen kerran päästä kirjoitusrytmiin kiinni! :D

Tähän alkuun nyt vaikka Linkkaa blogiisi. Osallistujia tuli ihan kivasti ja olen kerennyt jo vähän katselemaankin blogeja! Postausta on aloitettu myös, mutta varsinaisia arvosteluja ei ole vielä tehty. Nyt viikonlopun aikana teen sen homman loppuun :) Ei hätää kyllä teen sen!

Sitten Untoon ja Ossiin! Ruunat olivat tuossa 20.9. Mikkelissä juoksemassa kilpaa :) Unto juoksi aivan super juoksun ja oli kolmas maalissa ! <3 Ossista ei voisi niin samaa sanoakaan. Ei juossut aivan loppuun asti. Ossi saa nyt aika pitkän loman ja katsotaan sen jälkeen uusiksi :)

Ja tähän vielä pari kuvaa herroista <3
Ja sitten Hugoon! :)
Hugon kanssa ollaan tehty aika paljon kaikenlaista. Ollaan hypitty maastoesteitä, menty koulua, tykitetty maastossa ja pidetty rentoja päiviä!
Hugo on kyllä kehittynyt esteillä huomattavasti, koska kun pitkästä aikaa hypättiin maastoesteitä tuntui herra aivan erilaiselta, kuin aikaisemmin. Myös koulussakin ollaan kehitytty. Ollaan nyt otettu laukannostoja käynnistä todella onnistuneesti! :) Myös herra alkaa rentoutumaan todella mukavasti jo alussa eikä tarvitse loppuraveihin rentoutta odottaa. Pitää saada joku kuvaamaan taas pitkästä aikaa meidän menoa niin näette tekin :)

Niin ja tein tallin hevosille nimitaulut! Tuohon alas niistä sitten kuvia :)Kertokaa toki mielipiteenne nimitauluista ja ihan mitä kaikkea keksittekään. Minä tässä yritän keksiä mitä kivaa tekisin teille 1 -vuotis synttäreiden kunniaksi! (Saa toki ehdotella :))

2 kommenttia:

  1. Milloin tulee se videopostaus lapista ????

    VastaaPoista
  2. Tekeillä on! En oo saanu sitä vielä loppuun asti, mutta sanon jo nytten tulette varmasti pettymään :/

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)