keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Rankka hevospäivä! 2/2

Heijsan!
Noni nyt sitten tämän toisen osan vuoro.
Pamin oli siis lauantaina tarkoitus tulla pitämään meille tuntia. Mutta suunnitelmat muuttuivat sitten lennossa. Päästiinkin Hugon kanssa Kiviojalle hyppäämään! :)
Kun päästiin tallille ravureiden kanssa hain heti Hugon ja aloin hoitamaan sitä. Sitten kun kaikki oli valmista niin nokka kohti Kiviojaa.
Kiviojalla sitten varusteet päälle ja alkuverkan aloittelua. Sitten alettiinkin hyppäämään.
Nyt annetaan sitten kuvien puhua puolestaan :)
 Hugo ei jostain syystä halunnut ravissa tätä lämmittely estettä hypätä ja siinä tulikin sitten päivän ainoat kiellot.

 Ja lopulta hienosti yli <3 Tämän jälkeen ei ollut yhtään ongelmia esteiden kanssa!


 Jumppasarjaa :3


Hirmuinen muuri! Siitä päästiin yli ilman mitään ongelmia. On se vaan kummallinen herra <3
Hugo hyppäsi tätä estettä puoli välissä valmennusta todella kaukaa. Kulmassa oli vaikea saada hallintaan ja esteelle rysäytti sitten ihan miten sattui... Loppua kohti alkoi sitten tässäkin paranemaan :) Taisi ihan ratsastajan virheitä olla nämä ...
Pami sanoi, että Hugo oli tuolla kertaa kyllä paljon yhteistyö haluisempi, kuin viime kerralla. Joten kyllähän meistä vielä hieno esteratsukko tulee ;) Kyllä se itsestäkin tuntui paljon paremmalta ja esteiden lähestymisetkin tuntuivat hyviltä. Itsekin varmaa alan näitä juttuja tajuamaan ja osaan auttaa Hugoa paremminkin esteillä.
Niin ja nyt saatiin tietää estekorkeuskin! Hypättiin noin 80 esteitä tuolloin :)
Eli meidän henkilökohtainen enkka meni rikki ja samoin minunkin! Ei niitä esteiden korkeuksia silloin ajatellut, kun hypättiin niin vähänkö tuli hyvä mieli, kun Pami valmennuksen jälkeen kertoi esteiden korkeuden! Ja ei tuo 80 ollutkaan niin kauhea, kun sitä olisi voinut luulla :)

No tähän loppuun nyt vähän enemmän ilmoitus luontoisempia asioita!
Kiitos paljon kaikille ketkä osallistuitte Linkkaa blogiisi! Pyrin tämän viikon aikana saamaan arvostelut kasaan miten koululta ja kiireiltäni kerkeän, mutta mahdollisimman pian sen kummiskin teen! Ilmoitan sitten blogeihinne, kun arvostelut on tehty :)

Sitten jos teitä kiinnostaa nähdä Hugoa melkein joka päivä on siihen nyt hyvä mahdollisuus! Olen innostunut nyt tästä Snapchat sovelluksesta. Joten jos kiinnostaa lisätkää minut siellä ja pistäkää minulle snäppiä, että teille saa laittaa Hugosta kuvia. (Tykkään enemmän jakaa kuvat kaikille, kun laittaa niitä MyStoryyn, mutta kyllä sitäkin käytän :))
Eli minut löytää sieltä nimellä Saarusti niin kuin melkein kaikkialta! :)

Ei tässä nyt muuta! Julkaisen jossakin vaiheessa niitä Nooran ottamia yhteiskuvia ja samalla kerron vähän mitä ollaan herrasen kanssa täällä kotona tehty :)
Näkemisiin <3

Keksikää joki jotain kivaa kommentoitavaa tuonne alas :)

2 kommenttia:

  1. Hugo on kyllä niin suloinen! Kävin katsomassa siitä kuvia, myös sen omalta sivultakin <3

    http://mruggla.blogspot.fi/ Käy kurkkaamassa ja liity toki lukiaksi, jos kiinnostaa ;)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos paljon :3 Ja se kyllä onkin <3

    Käyn kurkkaamassa :)

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)