torstai 29. lokakuuta 2015

Päivittelyä :)

Heijsan!
Eilen sanoin siis, että tänään vähän päivittelen mitä kaikkea ollaan Hugon kanssa tehty ja missä herrasen kanssa mennään :)

Itse olen huomannut kehityssä joissakin asioissa, takapakkiakin ollaan otettu. Kuten varmaan teille jo olenkin kertonut vasen laukka ei onnistukaan enään niin hyvin :/
Nyt ollaan yritetty sitä parantaa ja paljon nostoja aina vasempaan laukkaan. Välillä onnistuu todella hyvin ja välillä taas meno on semmoista, että ei mitään rajaa... Käynnistä ollaan saatu laukka hyvin, mutta ravi on nyt haasteellisin. Voi johtua siitä, etten pysty istumaan tarpeeksi hyvin selässä. Mutta toivottavasti tämä tästä :)

Esteistä on tullut Hugolle taas ihan helppo juttu! Ollaan kotona nyt hypitty vain pieniä esteitä. Kunhan saan puomit maalattua päästään isojenkin pariin :) Mutta muistan kun näitä pieniäkin esteitä hypiltiin Hugo vain tuntui räiskivän yli ja esteitä sai olla koko ajan nostamassa! Tätä ei ole tapahtunut nyt pitkään aikaan. Hugo on alkanut hyppimään todella hyvin ja nostelee jalkojaankin kivasti :) Välillä tulee kieltoja, mutta nekin vain siitä etten ole tarpeeksi hyvin esteelle käskenyt. (Olen siis laittanut esteiden alle muovitonkkia tuottamaan jotain haastetta :))

Hugo on alkanut ravaamaan myös todella kovaa! Ei vain sillain, että se kipittäisi tosi nopeasti vaan venyttää jalkojaan ihan kunnolla. Niin siinä vaan käy kun kahden ravurin kanssa on samassa tarhassa :D

No, ei kai tässä enään muuta :) Ensi viikolla kuvailen videopostausta!


Jos on jotain postausehdotuksia heitelkää, kysymyksiäkin saa esittää :) <3

2 kommenttia:

  1. Vähän kiva jos kuvaat videopostausta! Ja ois kiva jos tekisit varustepostauksen Hugon kamoista :3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla :) Joo se onkin ollut tarkoitus tehdä jossain vaiheessa! Jos joskus onnistuisi ja kerkeäisi :)

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)