keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Valmennus

Hei!
Tässä alkuviikossa onkin ollut paljon kiireitä, Hugon liikutusta ja maalaushommia. Tänäänkin olen menossa maalaamaan, mutta yritän iltasella kaverillani saada jotain aikaiseksi :)
Linkkaa blogisi arvostelut edistyy, minulla menee niissä vain hirveän kauan ja olen saanut vasta pari arvosteltua... Voihan nenä. No jos nekin saisi tässä parin päivän aikana! :)
No, siirrytäänpäs itse asiaan. Eli maanantaina oli pitkästä aikaa Pamin valmennus ja sain Nooran kuvaamaan!
Valmennus meni omasta mielestäni aika hyvin ja Hugokin sai työskennellä pitkästä aikaa kentällä kunnolla. Kyllähän me kovasti kentällä ollaan, mutta valmennuksissa ollaan jotenkin tehokkaampia :D. Tehtiin kolmikaarista kiemurauraa, siirtymisiä, ympyröitä, avotaivutusta ja laukannostoja.
Ravissa työskentelystä on tullut nyt vaikeaa, kun vähänkin antaa pohkeita on Hugo nostamassa laukkaa.. Siitä on tullut sitten niin herkkä, kun vuosi sitten ei nostettu millään :D Vasen kierros oli laukassa meille molemmille todella vaikea, tai ylipäätään koko ajan todella vaikea. Pitää alkaa mennä enemmän vasempaan kierrokseen, että saataisiin se hyväksi, kun se oli itsellenikin niin vaikea...
No, mutta siirrytäänpäs kuviin :)Ohjeita, ohjeita

Ei haluttu laukannosto...Mitäs siellä maassa on?Taipuu, taipuu!

Jos tästä lentoon lähtisi :)"Eikö tämä lopu ikinä... "Huomasitte varmasti miten kivasti Hugo alkoi rentoutua loppu kohden. Mitenköhän tuon rentouden saisi aina alkuunkin :/ Nooh, pitää alkaa nyt treenaamaan vasenta kierrosta enemmän ja siirtymiäsikin kyllä tästä vielä hyvä tulee :)

Illemalla vähän juttua sitten lämppäreistä! Nähdään sitten ;)

Kertokaas toki mielipidettä kuvista ja mitä haluaisitte täällä blogissa nähdä :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hienosti meette :3 ois kiva nähä enemmän videoita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :3 Jees, pitää alkaa taas viritellä GoProta kentän laidalle ;)

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)