torstai 8. lokakuuta 2015

Varsat radalla ja päivittelyä

Hei!
Linnea ja Maija olivat radalla tuossa viime viikon lauantaina.
Maija oli ihan ekaa kertaa radalla ja meni oikein hienosti! Nätisti hölkkäili eikä ihmeellisemmin mitään tehnyt. Hyvä tamma <3 Tähän väliin muutama kuva Maijasta ja sitten Linneasta vähän :)

Linneakin meni oikein hienosti, mutta oli kuulemma aivan jukuripää ja sen kyllä välillä huomasikin. Ei oikein tallikurvia halunnut mennä kunnolla, mutta vain tämmöistä pientä loman jälkeistä oikuttelua. Kyllä se siitä, kun päästään taas radalla käymään! :) Nyt muutama hassu kuva meidän hienosta tammasta <3
Pitäähän sitä toki Hugostakin jotain kertoa! Hugon kanssa on mennyt oikein mukavasti ja ollaan kehitytty laukannostoissa paljon! Noora kävi tuossa eilen ja Hugo oli todella todella herkkä nostoille, että Noorakin oli ihan ihmeissään :) Hieno poika <3 Hypättiin tuossa pari päivää sitten myös maastoesteitä ja äiti oli kameran kanssa kuvaamassa. Valitettavasti pimeys yllätti ja hyppykuvat ei oikein onnistunut, mutta yksi hyvä ravikuva tuli :)
Syyslomalla on tarkoitus hypätä sitten uudelleen ja mennä sänkkärille, joten paljon kuvia olisi luvassa! Myös Pamikin on tulossa, joten mukava heppasyysloma on tulossa ;)
Ai niin Hugo sai tossa pari "uutta" loimea. Meille uusia, mutta muuten vanhoja. Pari sadeloimea, yksi vuorellinen ja vuoreton, ja sitten fleeceloimen :)


Vuoretonta sadeloimea ei herran päällä ole vielä ollut, joten ei siitä ole kuvaa. No, ei tässä muuta enään tänään. Syyslomaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)