sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Jalat, kuvia ja ostos

Hei!
Olisi aika kertoa herran kuulumisista. Kengittäjä kävi siis torstaina ja muutti etupään kengityksen kokonaan. Siitä lähtien Hugo on saanut pitää vapaata ja seuraavan kerran selkään kiivetäänkin vasta ensi viikon torstaina. Viikon loma siis herralla tiedossa! Jalat ovat alkaneet ollakin jo hyvässä mallissa, yleensä kun herran on hakenut jalkojen hoitoo on jalat olleet aikamoiset banaanit! Tänään oli askel hyvään suuntaan, eivät olleet enään kuin sivusta jonkin verran turvoksissa. Kyllä tämäkin tästä :) Katsellaan sitten miten herra taipuu viikon loman jälkeen :´D

Niin ja silloin yksi päivä tuli otettua hirveästi kuvia ruunista, joten pistellääs niitä nyt sitten tähän postaukseen ;)
Vauhtia herroilla riitti vaikka muille jakaa! Vielä muutama kuva jäi koneen uumeniin, mutta julkaistaan niitä sitten ensi viikolla ;) Jos vaikka alkuviikosta saisi kuvapostauksen taas aikaiseksi. Harmi, kun niitä kuvia tuli niin paljon kerrallaan ja erilaisia. Mutta onneksi niitä voi pikku hiljaa julkaista :)
Eilen oltiin myös harjoitusraveissa Linnean kanssa (pitäisikö siitäkin julkaista kuvia?) Käytiin ravien jälkeen Jannen Vaunussa ja tein aivan ihanan löydön! Lami-Celin sky sininen satulahuopa puoleen hintaan! Maksoi siis huovasta 20 €. Rakastuin oitis huopaan ja pitihän se ottaa mukaan kun edellinen sininen alkaa olemaan jo päivänsä nähneet. Vielä ei ole huopaa herralle laitettu, mutta jos sitten torstaina :)
Innostuin myös tänään tilailemaan Horzelta vähän juttuja... Niistä sitten enemmän, kun posti ne perille saa ;)

Mitäs mieltä kuvista ja uusimmasta ostoksesta? :) Myös kysymyspostaukseen voi kysymyksiä pistellä, huomasin että kuudennesta kysymyspostauksesta puuttuisi vielä muutama kysymys ennen julkaisua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)