sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Mitäs meille kuuluu?

Heijsan!
Kävin torstaina pitkään aikaan tallilla. En ole oikein tallille päässyt, koska skootterissa ei ollut vielä talvirenkaita ja alku viikkolla oli todella liukasta. Torstaina sitten uskaltauduin ajelemaan. Onneksi äiti on hoitanut Hugon jalan aina aamuisin ja iltaisin sitten Hugo on ollut tallinpitäjän hellässä hoivassa. Joten herralla ei ole ollut mitään hätää ja on pystynyt olemaan kotona hyvin mielin, vaikka onkin vähän ahistanut, kun ei ole tallille päässyt. 
Torstaina siis mentiin taas Hugon kanssa viikon tauon jälkeen kentälle. Ei tehty muuta kuin käyntityöskentelyä, voltteja, puomeja ja vähän väistettiin mutta ei kummoisesti. Pistin ratsastukseen Hugolle uuden loimen, koska alkoi sitten satamaan lunta ja tuuli kylmästi. Loimi oli Hugolle todella sopivan kokoinen ja hyvä! 
Hugo kuunteli hyvin eikä ollut loimesta moksiskaan. Tykkäsi todella kovasti, kun pääsi menemään pitkästä aikaan puomeja :) 


Tänään kävin sitten myös tallilla. Ajattelin mennä nyt myöskin ratsastamaan, mutta jätinkin välistä koska jalka oli aikamoinen paketti ja herra oli jotenkin väsyneen oloinen. Kuumetta ei kummiskaan onneksi ollut. Pistettiin herra kylmäysletkuihin ja pestiin oikea etujalka. Tullut imppari hoidoista aivan kamalasti rupea jalkaan. Jalat sitten vielä pakettiin (magneettipatjat+pintelit).
Huomenna on eläinlääkäri tulossa käymään meidän tallilla niin saadaan herralle vähän lääkettä, että päästään tästä vaivasta pois :)
Hugo on oikein tyytyväinen ja ihan oma itsensäkin vaikka jalka onkin aikamoinen paketti. Kyllä se herra jaksaa pistää hymyn huulille vaikka sillä ei olekaan kaikki hyvin <3 Toivottavasti nää meidän jalkavaivat loppuis nyt tähän ja päästäis jatkamaan siitä mihin jäätiinkin!


Tuossa kuvassa jalat kylmäyksen jälkeen. Oikea jalka ei näytä niin pahalta, kuin livenä mutta tuosta huomaa jonkun verran turvotuksen!

Pistetääs tähän postaukseen nytten näitä kuvia, jotka olisi pitänyt ja laittaa aikoja sitten! Tarkoitus oli julkaista nämä heti seuraavana viikonloppuna, kun oli tarkoitus hypätä, mutta eihän myö hypätty kun jalat veti ihan paketiksi!
Elikkäs saatiin tallille esteet ja puomit. Olihan ne kauan varastossa ollut kuivumassa, mutta kentän laitaan raahattua ni silloinhan ne vasta oli käytössä ;) Otettiin sitten pari malliposeeraus kuvaa esteen ja herran kanssa! :) Puomeja ollaan jo kovasti käytetty, tolppia ei vielä niinkään. Mutta toivottavasti joululomalla päästäisiin ihan pikkuesteitä hyppäämään :)Samana päivänä myös Ossilla oli omat huvit ;)

Onkos teillä tämmöisiä hassun hauskoja hevosia? Mites teidän hevosten jalat voi näin syksyisin? Tuntuu, että vähän jokaisella on ollut tänä syksynä jotain sanomista...
Tavataas sitten seuraavan kerran Joulukalenterin merkeissä! :) Ensi viikolla jos saataisiin kaverin kanssa Myday aikaiseksi tallilta ja yksi uutinen kerrottua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)