maanantai 23. marraskuuta 2015

Voihan jalat

Heijsan!
Hugon kanssa oli pitkästä aikaa torstaina ratsastuspäivä! Herran olin siis juoksuttanut kyllä jo keskiviikkona, kuten hän itse kertoikin jo ;)
Herran jestas miten tyytyväinen olin Hugoon ratsastuksen jälkeen! Herra oli todella herkkä, pienetkin avut riittivät ja todella hienoja pätkiäkin tuli välillä. Jo alusta asti haki jo itseensä muotoa eikä mitään tarvinnut tehdä <3 Kyllä olin torstaina herraan tyytyväinen  varsinkin, kun jalatkin olivat lopettaneet ylinmääräisen turpoilun!
 Tyytyväinen herra ratsastuksen jälkeen ja uusi hieno satulahuopakin siellä :)

Perjantai, lauantai, sunnuntai ja tämän aamupäivän oli sitten Lappeenrannassa. Ei hätää, kyllä Hugo hoidettiin tänä aikana oikein hyvin :)
No, eiköhän äiti sitten eilen laittanut viestiä, että Hugon toisessa etujalassa on imppari D: (eli siis pehmytkudos tulehdus) Eli jalka on taas turvoksissa. Juuri kun kerkesi houkaista helpotuksesta, niin eiköhän meillä ole taas jotakin... Ei auta kun hoidella taas jalkoja. Saa nähdä miten tämä melkein kahden viikon loma putki herralle tekee. Kyllähän sen pariin otteeseen kerkesikin liikuttaa... No, mutta kunhan pääsen käymään tallilla niin pistelen parempaa postausta meidän tilanteesta, kun en vielä jalkaa ole kerennyt näkemään.

Ai niin. Horzen tilaus oli tullut postiin ja äiti kävi sen hakemassa!
Eli tilasin siis Finn-Tackin Trend loimi ja pinteli setin. Kyllä muuten rakastuin tähän settiin. Pintelissä sekä loimessa on jännä "kangas". Ulkopuolelta ovat sileää materiaalia ja sisäpuolelta jonkin näköistä fleeceä. Kyllä nämä tulee kovaan käyttöön!

Epätoivoisesti yritin ottaa kuvaa loimesta, mutta jos viikonloppuna yrittäisi ottaa jotain posekuvia herrasta pitkästä aikaan ;) Ja nyt herralle pitäisi käydä ostamassa jo uudet päitset. On nimittäin kahdet hajottanut viikon sisään... Kääntyisipä tämä meidän onni ennen kuin menee liian kalliiksi. No, mutta seuraavaan postaukseen! :)

Onko teidänkin hevoset "kärsineet" tänä vuonna? Mitäs vikoja teiltä on löytynyt ja kuinka kauan on mennyt? Toki kertokaa mielipidettä meidän ostoksesta :)

2 kommenttia:

  1. Voivoi :( Toivottavasti pääset liikuttelemaan Hugoo pian :)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Veera :) Toivottavasti päästäisiin ja nauttimaan ihanista talvikeleistä ;)

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)