tiistai 26. tammikuuta 2016

Hiljaisuutta ja muuttohommia

Hei!
Tästä onkin jo aikaa, kun viimeeksi blogin puolella hevosista olenkaan kirjoittanut.
Tähänhän on ihan hyvä syykin miks ei postauksia hevosista ole tullutkaan.
Olemme siis hevosten kanssa muuttaneet talliakin tässä välissä, Hugonkaan kanssa ei ole mitään ihmeempiä voitu nyt tehdä ja pimeys on vieläkin häiritsevää. Mutta kyllä tämä tästä pikku hiljaa taas alkaa aktivoitumaan :)

Olemme muuttaneet nyt takaisin vanhaan paikkaan. Tähän syitä alkoi tulemaan lopulta aika montakin ja näin meille on paljon parempikin hevostenkin osalta. Hugon jaloille parempi kenttä ja ravureille paremmat treenaus paikat. Unto muutti sitten takaisin omaan kotiinsa, mutta se on melkeinpä tallimme naapurissa joten kaukana herra ei ole. Äiti käy sitä treenaamassa, joten periaatteessa mikään ei ole suuremmin muuttunut.
No, mitä sen enempää selittemään tästä muutosta. Kaikki on mennyt oikein hyvin ja hevoset ovat hyvin asettuneet :) Ajattelin tehdä ns. tallin esittely postauksen, kunhan olemme saaneet tavaramme enemmän järjestykseen. Miltä se kuulostaisi?

Hugon jalatkin ovat jo aikalailla hyvässä kunnossa ja olemme noin kuukauden päästä menossa taas klinikalle katsomaan, että missä ollaan menossa! Siitä sitten taas lähempänä.

Pistetääs tähän loppuun Hugosta muutama rakennekuva kesältä ja nyt viime viikolta. Myös muutama poseeraus kuva :)
 Huomaatteko te mitään eroa?


Huomenna vähän kuvia ravureista! Tällä viikolla myös luvassa kysymyspostausta :)
Kertokaa toki teidän lempikuva :)

Muokkaus!
Meidätkin löytää nykyään myös jalustin.net:istä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)