lauantai 20. helmikuuta 2016

"Päiväni kuvina"

Hei!
Nyt olisi taas aika päivitellä meidän kuulumisia. Sainkin tuossa aamulla hyvän idean, että kuvaan mahdollisimman paljon kuvia ja teen postauksen tästä päivästä! Joten ei muuta, kuin kuviin ja päivän selittelyihin.

(kuvat vasemmalta oikealle: Hugo ja Ossi ulkona syömässä, karsinoiden siivousta, aika jolloin kaikki hevoset olivat ulkona, Hugon karsina yön jälkeen ja viimeinen karsina ilman valoja!)

Oltiin jo seitsemältä tallilla ja alkujaan huomattiin, ettei sähköjä ollut ollenkaan! Joten ilman valoja jouduttiin loimittamaan osa hevosista ja viemään ne ulos. Onneksi tähän aikaan vuodesta on jo valoisaa joten hevosten hoitamisessa ei ollut ongelmia. Karsinoiden siivoaminen oli vain mielenkiintoista. Alkuun meidän piti tehdä niin, että minä pidin taskulamppua ja äiti siivosi karsinoita joihin ei valoa ulkoa tullut. Sen jälkeen aloin itse siivoamaan karsinoita joihin tuli ikkunoista valoa ja jotakin edes näki. Pian valot päättivätkin palata takaisin! :)
(kuvat "pyörre" muodossa: Ossin harjausta, Ossi ennen liikutusta käytävällä, maastossa Linnean perässä, Ossi lenkin jälkeen tyytyväisenä ja jalkojen hoitoa.)

Käytiin sitten tallin siivouksen ja heinien laiton jälkeen syömässä sisällä aamupalaa. Aamupalan jälkeen oli sitten luvassa Ossin liikutusta ja hoitoa! Menin Ossin kanssa ratsain Linnean perässä. Ossilla oli taas pitkästä aikaa oikein mukava ratsastaa. Hiukan lumisade häiritsi menoa, mutta ei se mitään ensi kerralla sitten lasit mukaan! 
 
(kuvat vasemmalta oikealle: herra siistitty lenkkiä varten, maastossa uusien korvahuppujen kanssa, aika jolloin Hugo pääsi takaisin ulos, herra päiväheinillä ja maaston jälkeen kelpasi melassivesi :))

Sitten olikin Hugon vuoro! Hugolta otettiin takakengät pois, kun tilsoitti niin kovasti. Parempi niin että pysyttiin pystyssä eikä vedetty tilsojen kanssa miten sattuu. Hugo hoitoon ja varusteet päälle ja maastoon. Tehtiin Hugon kanssa aika pitkä maasto lenkki. Kierreltiin sieltä sun täältä ja käytiin muutamalla pellollakin vain kävelemässä ihan mielen virkistykseksi.
Hugo oli todella mukava maastossa. Välillä se sai ihme "kohtauksia" oli olevinaan kiire ja oli todella pelottavaa kun puista tippui lunta. Muuten herran kanssa ei ollut mitään ongelmia ja oli oikein mukavaa olla maastossa :) Herralle tuli ihan kunnolla hiki lenkin jälkeen vaikka käveltiinkin koko matka! Noh, oltiinhan myö tunti käppäilemässä ja reittejä ei ollut edellisen lumisateen jälkeen aurattu. Hyvä näin, jos herra olisi huomenna sitten vähän rauhallisempi ja oltaisiin saatu ylinmääräinen pönttöenergia pois!
Huomasin lenkin jälkeen, että meiltähän puuttui myös toinen etukenkä! En ymmärrä miten se on edes mahdollista. Yhdessä vaiheessa se vähän omiaan kompuroi, mutta ei myö sitten jälkikäteen kenkää löydettykään. Otetaan huomenna sitten viimoinenkin kenkä pois ja laitetaan uudet sitten ensi viikolla. Hugo selviää nyt hyvin vähän aikaa ilman kenkiä, kun on satanut nyt sopivasti lunta niin ettei kaviot pääse pahasti kulumaan.

Ei kai tältä päivältä sitten enempää! Huomenna olisi tarkoitus kaverin kanssa mennä talleilemaan. Tarkemmin ei olla vielä asioita sovittu joten saa nähdä mitä huomenna saadaan aikaiseksi!

Kiitos paljon, että luitte <3 Ja jättäkää toki kommentia alas postauksesta ja postausehdotuksiakin saa laittaa! :)
Huomiseen!

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja tosi kivasti toteutettu;)

    Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi, oon seuraillu jo hetken aikaa mut nyt liityin ihan lukijaks! :) Sulla on tosi kiva kirjotustyyli! :)
    my-finest.blogspot.fi (kysymyspostaus meneillään ;) )

    VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)