tiistai 23. helmikuuta 2016

Ja niin sitä satoi

Hei!
Sunnuntaina oli siis tarkoitus kuvailla Hugoa ja minua. Yllätykseksi yön ja aamun aikana olikin satanut ainaskin puoli metriä lunta jos ei enemmänkin eikä lumen tulo tuntunut loppuvan.
Ei auttanut kuin lähteä putsaamaan autoa, että tallille pääsisi.

Olimmekin tallilla yllättävän nopeasti vaikka luulin, että matka venähtäisi kelin ja auraamattomien teiden takia, mutta olimmekin yhtä nopeasti tallilla kuin hyvälläkin säällä!
Kaverini Noora tulikin sitten omalla kyydillä melkeinpä heti perästä. (Jos muistatte Nooran näistä postauksista linkki ja linkki!) Noora pääsi pitkästä aikaa näkemään Hugoa, ei ole yhtään muistikuvaa milloin Noora olisi Hugon viimeeksi nähnyt tai milloin viimeeksi sillä ratsastanut. Nooh, pääasia että pääsi taas pitkästä aikaa näkemään ja vähän ratsastamaan :)

Haettiin Hugo ja alettiin laittamaan sitä kuvauskuntoon. Kun Hugo oli valmis lähdettiin sitten rämpimään kohti kuvauspaikkaa. Matka oli aika mielenkiintoinen koska maastoreittejä ei oltu ollenkaan käyty auraamassa ja lunta oli kenkien yli, mutta loppuen lopuksi hyvin selvittiin :) Joten paljon kuvia luvassa seuraavaksi! Minun ja Hugon kuvat ©Noora ja muut ©Minä

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Kuvailujen jälkeen käytiin sitten tallissa hiukan kuivattelemassa ja lisäämässä Hugolle muutaman varuste lisää. Sitten suuntasimme kentälle, jossa Noora pääsi pitkästä aikaa ratsastamaan Hugolla. Itse en tällä kertaa ollenkaan ratsastanut. Noora meni Hugolla nyt vain pelkkää kävelyä, kuten herran kanssa kuuluukin tällä hetkellä mennä. Hugo näytti oikein hyvältä ja asettui välillä tosi kauaksi aikaakin hyvin! Oli ilo katsella miten ruuna on kävellysäkin kehittynyt, kun ei sitä aina ihan selästä käsin huomaakaan ja varsinkin kun melkeinpä joka päivä siellä tulee oltuakin. Tästä on taas herran kanssa hyvä jatkaa, kun on nähny sen toimivan toinenkin selässään :)

11

12

Lunta oli kentälläkin vaikka muille jakaa. Hugo käveli kummiskin todella tyytyväisesti ja reippaasti eteenpäin :) Lopuksi otettiinkin muutama kuva tästä meidän uusimmasta varusteesta!

13

14

Kertokaas toki lempikuvanne ja miten tuo väri Hugolle sopii :)

Tähän loppuun vielä Nooran toiveesta hänen tekemä video entisestä ponistaan, jota olen kerran käynytkin kuvailemassa! Ole hyvä Noora :)

2 kommenttia:

  1. 6 on tosi kiva! Ja tuo väri kyllä sopii Hugolle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään siitä ja samoin väristä! :) Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät :)

      Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)