lauantai 27. helmikuuta 2016

Uusi ulkoasu & hevoset

Olettekin varmasti jo huomanneet uudistuneen ulkoasun! Sivut löytyvät ylhäältä ja matkaavat sivun mukana. Kuvat vaihtuvat bannerissa ja kaikkea muutakin pientä.
Tähänkin sain tuhrattua kokonaisen päivän!
Itse asiassa idea lähtikin siitä, kun aloin tekemään Sofialle (Lämminverinen unelma) banneria! Ajattelin, että olisi todella kiva tehdä semmoinen jossa kuva vaihtuu ja ajattelin sen olevan todella helppo homma. No eihän se sitä sitten loppujen lopuksi ollutkaan ja säätämistä olikin alkuun!
Lopulta homma ratkesikin todella helposti ja ajattelin tehdä itsellenikin semmoisen. Mitäs tykkäätte nykyisestä ulkoasusta? Pari pientä juttua olisi vielä, mihin en nyt tarkemmin jaksa perehtyä, mutta onhan kokonainen ensi viikkoo aikaa siihen!

Minusta on todella mukavaa nykyään tämä blogin ulkoasun muokkaaminen. Varsinkin, kun on saanut käsiinsä nämä koodit! Tarkemminhan niitä en osaa itsekään käyttää, mutta suuri apu on löytynyt täältä Ilonalta: Blogikoodeja. Suosittelen sivustoa lämpimästi :)

Noh, eiköhän sitten siirrytä hevosiin!
Unto ja Ossi olivat torstaina raveissa. Molemmat esittivät todella hyvän juoksun ja parantivat viime juoksuun nähden. Unto oli viides ja Ossi hienosti kuudes! Ossista kuski sanoi, että etuset lipsuivat eli jaloissa ei ollut kunnon pitoa pohjallisten takia. Pitää ottaa ne varmaan ensi starttiin pois, joka onkin viikon päästä Lahdessa! Linnea ja Ossi on menossa tällä kertaa samaan aikaan raveihin :)

Unton juoksu, nro. 5: Lähtö 8 
Ossin juoksu, nro. 9: Lähtö 9

Hugo taas on voinut oikein mainiosti. Eilen vain meidän lainasatula palasi takaisin kotiinsa, kun he itse sitä tarvitsivat. Nyt on sitten vissiin vihdoin ja viimein aika alkaa etsiä herralle sitä ihan omaa satulaa! Onneksi tallilla on paljon satuloita, joita voimme ihan hyvin lainata :)

Ollaan nyt Hugon kanssa suurimmaksi osaksi oltu maastossa ja kahlaamassa lumessa. Ei myö muuten oikein ylinmääräisiä virtoja pois kävellen saada kuin tällä tyylillä. Ja tämä tyyli on meille molemmille oikein mukavaa ja piristävää. Kyllä tuo herra saa aina hymyn huulille, kun tallille menee. Pitäisi ensi viikolla varmaan kuvata Hugon piristykset :) Jalkojakaan ei jaksa yhtään murehtia kun hevosen luonne on täyttä kultaa <3 Vaikka välillä onkin niitä päiviä, ettei iloa löydy herrankaan suunnalta. Mutta kyllähän myö täältä vielä noustaan :)

Oikein mukavaa hiihtoloman alkua teillekin joilla se alkoi ja niille keillä se loppui oikein mukavaa alkavaa kouluviikkoa! :)

Mielipidettä ja palautetta saa aina laittaa! :)

Muoks: Bannereita saa taas kysellä rohkeasti ensi viikon aikana! Hiihtoloma viikolla kun aikaa on vaikka muille jakaa niin voisin muutaman tilauksen vastaan ottaakin :)

4 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu! Todella hieno, näkee, että paljon vaivaa on nähty!

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja todella kiva kuulla :) !

   Poista
 2. oot kehittyny ihan järkyttävän paljo bloggaajana, siks siun blogia onkii nii helppo ja kiva seurata, ku aina tulee jotai uutta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi todella ihanaa kuulla, että kehitystä on tullut ja tykkäätte! Piristi mukavasti päivää kuulla. Kiitos todella paljon! :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)