keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kevätsiivousta ja ensiraveja

Tai no kevätsiivouksen alkua!
Eilen siis sain aikaiseksi järjestellä hiukan meidän hyllyä. Olin käynyt viikonloppuna ostamassa muutaman laatikon lisää meidän varusteille. Myös askartelin uudenlaiset ulkoasut laatikoille, myös vanhalle harjalaatikollemme.


Ostin myös suojalaatikkoa puolet pienemmän laatikon korvahupuille. Se ei vielä eilisissä kuvauksissa ollut uutta ulkoasuaan saanut, mutta tänään askartelin sillekin oman kyltin. (En ollut nimittäin vielä eilen aivan varma mihin sitä tarvitsen.)


Kyllä tuli hyvä mieli, kun hylly näytti vihdoinkin järkevältä. Suojat ei ollut miten sattuu hyllyssä vaan olivat nätisti omalla paikallaan. Vielä pitäisi harjat pestä ja ja ja... Mutta jos sen tekisi sitten, kun lämpimät ilmat saapuvat. Ei niillä niin kiirus vielä ole :)


Eilen oli myös pitkästä aikaan Hugon liikutuspäivä! Pääsiäisen vietin iskälläni, joten Hugokin sai pääsiäisin viettää rennoissa merkeissä. Ei herra sen kummallisempi ollutkaan, vaikka olikin vähän vapaata saanut. Ehkä vähän oli energiaa vaikka muille jakaa, mutta aivan normaalia Hugoa :) 


Tuli sitten herrasta muutama kuvakin otettua, kun kerrankin oli kamera mukana. Ihan kivoja kuviahan sitä tallissakin herrasta sai! Huomaatte varmaan vasemman puoleisesta kuvasta, että kyllähän siitäkin karvaa lähtee. Ja niinhän sitä lähteekin. Ei olisi pitänyt hehkuttaa Hugon pientä karvanlähtöä. Sillä nytten siitä sitä lähteekin sitten... Noh, onneksi tämä ei minua haittaa mukavaahan se on hevostaan hoitaa ;) Muutama puhelin räpsykin. Vasemmalla ennen lenkkiä
ja oikealla lenkin jälkeen.

Oi, että kun pääsi pitkästä aikaa ravailemaan ihan luvan kanssa. Kyllä tuntui hyvältä ja Hugokin tykkäsi kovasti. Alkuun ravipätkissä herra oli ihan rauhallinen, mutta viimoisissa tajuttiinkin jutun juoni ja oltaisiin haluttu mennä vähän kovempaa. Onneksi herra ei ikinä käsistä halua lähteä, joten pysyttiin ihan eläinlääkärin ohjeissa!


Lenkin jälkeen herra jäikin suoraan sisälle, joka oli alkuun hänen mielestään aivan kamalaa. Onneksi kaverit tulivatkin pian sisälle niin ei ruuna raukka joutunut kauaan kärsimään yksinäisyydestään. Mutta pitäähän sitä tottua eikä olisikaan ollut järkeä loimittaa hikistä hevosta ulos muutaman minuutin tähden.Tästähän tulikin sitten hiukan pidemmän puoleinen postaus. Noh, onpahan kaikki kuulumiset nyt kerralla kerrottu :)

Itseasiassa kirjoitan tätä postausta matkalla Mikkeliin ja pian olemmekin perillä. Ossi juoksee tänään siis Lounas raveissa! Joten siitä varmasti huomenna tai ylihuomenna sitten postausta.
Nyt pitääkin lopetella koneella oleminen, kun matkaa ei enään paljoakaan ole. Joten seuraavaan postaukseen! :)

Kertokaa toki lempikuvanne ja oletteko te ennen koristelleet hevostenne hyllyjä/laatikoita? Linkkailkaa toki jos niin olette tehneet. Olisi kiva nähdä muidenkin hyllyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)