tiistai 22. maaliskuuta 2016

Toivoa täynnä

Hei!
Hugon kanssa on nyt mennyt oikein mukavasti. Jalatkin ovat tuntuneet todella hyviltä ja huomennahan selviääkin sitten missä mallissa ne on. Jännittää nyt jo ihan sikana... Katsotaan miten ensi yönä oikein nukutaan vai nukutaanko ollenkaan!
En ole vielä aivan varma otanko GoPron huomenna mukaan tallille, mutta kuvia ainaskin päivästä otan ja teen siitä erillisen postauksen enkä tee tämmöistä koko viikon kuulumispostausta!
Tarkotus olisi myös ennen eläinlääkärin käyntiä käydä jäällä ottamassa kuvia, mutta katsellaan minkälainen sää on ja miten kerkeämme.

Sitten olisi vuorossa Hugon kuulumiset :) Viime viikolla oli kolme päivää, kun tallilla kävin! Tiistai, perjantai ja sunnuntai.

Tiistaina käytiin maastossa, sama lenkki kuin sunnuntainakin, kun oltiin siellä iltamaastossa.
Nyt lenkki meni paremmin eikä ollut mitään ihme säntäilyjä. Nopeamminkin päästiin lenkki menemään vaikka kävelimmekin pitemmän matkan (?) Hugo taisi olla vain reippaamalla kävely tuulella silloin!


Perjantaina olikin hieman erinlaisempi liikutuskerta! Laitoin herralle pelkät suitset päähän ja laitoin juoksutusnarut kuolaimiin kiinni. Tehtiin siis pitkästä aikaa maastakäsittely juttuja ja itseasiassa ensimmäistä kertaa liinojen kanssa! Alkuun menimme siis kentälle. Oli aika paljon molemmilla hakemista miten homma oikein toimii. Mutta loppujen lopuksi Hugo toimi oikein nätisti narujen päässä ja hoiti hommansa hienosti. Tehtiin siis pitkälle sivulle väistöjä ja paljon voltteja. Loppu käynneiksi käytiin maastossa käppäilemässä ja herra oli oikein tyytyväisen oloinen lenkillä. Näiden päivien takia tätä hommaa jaksaakin aina tehdä, kun hevonen toimii kuin unelma <3

Sunnuntaina olikin hiukan jännitystä ilmassa! Oltiin menossa siis ekaa kertaa Hugon kanssa jäälle. Hugo oli ennen liikutusta jotenkin levottoman oloinen ja energinen. Ei millään malttanut olla hoidettavana ja oli aivan kamalan kova kiire kaikkialle. Herra rauhottuikin lopulta todella mukavasti jäälle mentäessä ja olikin yllättävän rauhallinen. Kävelimme jäällä ihan rauhassa pitkin ohjinkin eikä herralla ollut mitään kiirettä. Taas sai heposesta olla ylpeä :)Siinähän se viime viikko olikin! Hugo oli siis liikutus kerroilla todella mukava ja hyvän tuntuinen. Ainut miinus on nyt vain ollut ei niin aktiivisen liikunnan puute, joka on johtanut siihen että lihakset ovat vähän tippuneet ja Hugolla on alkanut taas menemään takapolvet lukkoon. Pitää nyt keksiä herralle kivoja jumppajuttuja joita voi myös käynnisäkin tehdä. Jos teillä on jotain semmoisia tiedossa kertokaa ihmeessä :) 

Herra sai eilen muuten kengätkin takaisin jalkaansa. Oli todella hyvä käytöksinen kengityksessä eikä enään ole niitä pahoja tapoja vaan osataan oikeasti keskittyä asiaan ja ollaan nätisti paikallaan. Oli todella kiva juttu, kun tallin pitäjän mieskin kehui miten Hugon luonne on muuttunut :)

Tästä on taas hyvä jatkaa ja ollaankin ihan Toivoa täynnä! Toivottavasti jalat voivat nytten hyvin...

Seuraavaan postaukseen! 

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hugo on ihan älyttömän suloinen!
  Liityn lukijaks!
  http://sekopaistaponihulluutta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hän on ! :)
   Liityin sinunkin blogin lukijaksi.

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)