maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kahlausta, maastoilua, ratsastelua...

En varmaan ikinä opi olemaan lupaamatta mitään!
Eilinenkin päivä meni taas niin kiireessä, kun kävin kuvaamassa yhtä ystävääni (Siitä lisää joskus :)) ja siitä suoraan sitten lähdettiin Lappeeseen raveihin. Niin eihän eilen mitään kerennyt kirjoittelemaan tai videoita muokkaamaan :p Mutta eilen illalla tein nyt tämän postauksen valmiiksi, että pääsee sen hiukan päivän jälessä lukemaan :) 
Tein valmiiksi myös muutaman muun postauksen, niin tulevat ne ainakin ajoissa!

Hugon kanssa menee tällä hetkellä siis hyvin! Jaloissa ei ole paljoakaan turvotusta ole näkynyt vaikka mennäänkin vähän "rankemmin". Tietenkin eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti, mutta on se rankempaa verrattuna pelkkään käyntityöskentelyyn!
Herra on ollut myös tosi mukava luonteeltaan pitkästä aikaan. Ylinmääräiset näykkimiset jne. ovat jääneet pois! Voi johtua myös siitä, että kaikki hevoset ovat olleet pari yötä ulkona, mutta eletään siinä uskossa, että herra on aikuistumassa... 


Mutta mitäs kaikkea ollaan herran kanssa tehty. Ollaan kyllä testattu vaikka mitä ja oltu liikkumassa aikasta usein! Kärryt ovat olleet perässä useampaan otteeseen. Järvessä, maastossa ja kentälläkin on tullut pyörittyä! Kaikki "meidän" lajit on siis käyty laidasta laitaan! 
Aloitetaan vaikka Ossin ja Hugon yhteisestä maastoreissusta.

Mentiin siis Nooran kanssa tuossa ei viime viikon vaan sitä edellisen viikon sunnuntaina maastoon herrojen kanssa! Itselläni oli GoPro kypärässä joten video on tämän tekstin alapuolella. Pitäisi oppia alkamaan leikkaamaan noita maastovideoita vähän paremmin, mutta saatte nyt vielä toistaiseksi aika tuhdin videon. Jos ensi kerralla jaksaisi sitten panostaakin ja leikata videon kunnolla.
Ossille oli siis ihka ensimmäinen järvessä käyntikerta ja hyvä että olikin näin ratsain niin äidillä on ollut helpompaa mennä kärryjen kanssa järveen :)


Taas video missä en puhua putkahda paljoakaan mitään! Ihan nolottaa, kun näin aina sattuu. Mutta meillä on tuossa ensi viikolla muutama ylinmääräinen vapaapäivä koulusta. Jos silloin saisi kunnon videonkin aikaiseksi :)

Ajattelin änkeä tähän postaukseen myös ajamiskuulumiset, mutta tulinkin siihen tulokseen, että teenkin siitä erillisen postauksen videon ja kuvien kera :) Näin varmasti parempikin!

Meillä ei nyt sitten taidakaan olla suurempia kuulumisia! Hyvällä linjalla mennään siis taas ja odotan innolla laukkaamislupaa, jonka ehkä saammekin tuossa kuukauden päästä. Mutta mitä sitä vielä turhia intoilemaan. Mennään näillä mitä meillä nytten on :)

Seuraavaan postaukseen <3

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja ihana ulkoasu ja banneri! Teetkö tilaustyönä bannereita? Miun blogiin saisi tehdä uuden bannerin ja vaikka ulkoasunkin jos mahdollista ja siulla on kiinnostusta! :)
  www.raviasydamentahtiin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Todella kiva kuulla :)
   Teen aina vähän väliä bannereita ja nyt tänä viikonloppuna teen yhden ulkoasun. Mutta laita minulle sähköpostia: saara.kuvaaja@hotmail.com niin katotaan mitä haluat :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)