keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Nopein Lämminverinen 2015

Ennen otsikon selittämistä hypätään muutamalla viikolla taakse päin kyseisen Nopeimman Lämminverisen viimoisimpaan starttiin!

Ossin viimoisin startti oli siis tuossa 24.4. Lappeenrannassa. Juostiin lähdössä 6 numerolla 7, kuskina Tapio Perttunen.Kuskin mukaan Ossi oli hiukan tahmean oloinen, mutta piti kummiskin oman vauhtinsa koko ajan. Tämä saattoi hyvinkin johtua siitä, kun oli jo toinen startti sille viikolle! Nyt Ossi onkin saanut huilata pari viikkoa ja yritetään perjantaina uudestaan. 
Muuten Ossi juoksikin todella hienosti ja sijoittui lopulta kuudenneksi!

Video: Lähtö 6

Ossin kanssa on nyt todella hyvät fiilikset! Vaikka kuudenneksi nyt viimeeksi sijoituttiin jäi minulla ainaskin startista todella hyvä fiilis. En tiedä, jotenkin herran kanssa on nyt niin varma olo, että voitto saattaa tulla ihan milloin vain. Viimeeksikin oli onnen kyyneleet niin lähellä. Katsotaan miten herra suoriutuu perjantaina Kouvolassa! 
Ennen Ossin startit eivät ole jännitäneet, mutta nyt oikeasti jännittää...

Linnea ja Ossi juoksee siis perjantaina Kouvolassa! Linnea jälleen nuoret lähdössä (nro. 1) ja Ossi lähdössä 5 (nro. 12). Jos siitä kerrasta saisi videotakin aikaisiksi.

Ja nyt otsikkoon!

Ossi palkittiin siis eilen Luumäen Hevosystäväinseuran kokouksessa viime vuoden nopeimmaksi lämminveriseksi, Luumäellä asuvista hevosista! Hyvä Ossi <3


Ossi pääsikin sitten tänään poseeraamaan kameran eteen pokaalin kanssa. Pitäähän nopeimman hevosen vähän muotojaan näytellä, kun ei muuten kerkeä katsoa ;) 

Kiitos Viiville, että tulit ottamaan Ossista kuvat ! :) 


Tällä kertaa olikin vain Ossista juttua. Jos sitä huomenna tulisi Hugosta jotain, mutta ei mennä taas lupailemaan mitään...
Ensi postaukseen ! :)

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea Ossille hyvistä juoksuista ja palkinnosta, se ansaitsi ne molemmat ❤

  VastaaPoista
 2. Onnea ! Millä ajalla ossi palkittiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Ossin viime vuoden nopein aika oli 14.9aly :)

   Poista
  2. Ai onko Ossi ollut pitkäänkin sitten teidän omistuksessa? :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)