torstai 23. kesäkuuta 2016

Uusia asioita!

Snäppin seuraajatkin tietävät jo meidän uusista varustehankkinnoista, mutta ei heillekään ole kerrottu, kun vain uusista suitsista ja kuolaimista ei lainkaan niiden ulkonäöstä! Joten tässä olisikin sitten postausta meidän uusista varusteista ja osa onkin jo hiukan arvattavissa ;) 

Vihdoinkin ihan omat meksikolaiset! 
Nämä ostettiin yhdeltä todella hyvältä ratsastajalta kerran käytettyinä suitsina! Samalla ostettiin jalustinhihnat ja yhteensä maksettiin koko paketista 50 €. Ei paha hinta ihan uusiin verrattavissa olevista suitsista ja kenties onnea tuovilla jalustinhihnoilla ;)

 Kyllä varusteet tekee ihmeitä, ihan hevosen näköinen <3

Jannen Vaunusta löytyikin meille sitten kuolaimet! Näiden hintaa en tiedäkään, koska äiti kävikin ne Hugolle ostamassa.

Baucher kuolaimiin sitten päädyttiinkin! Myyjäkin suositteli juuri Hugon tyyppisille hevosille kyseistä kuolainta ja kyllä muutaman ratsastuskerran jälkeen on pakko sanoa, että hyvin onnistui tämä valinta. Herra tuntuu aivan erilaiselta ratsastaa ja tuntuu paljon kevyemmältä. Pitää vielä kummiskin varovasti edetä, jos tuleekin jotain ongelmia niin osaa sitten varautua! Pitääkin saada ensi ratsastuskerralle kuvaaja, niin pystyy vertaamaan hiukan kuvia keskenään eri kuolainten kanssa ;)Kuten jo ylhäällä mainitsinkin, ostettiin myös suitsien kanssa jalustinhihnat! Mutta ei siinä kaikki. Jannen Vaunusta löytyi meille myös jalustimet. Näiden hintaa en tiedäkään, koska siskoni ne osti, kun itse en paikalle päässyt. Pitää vissiin siskolta kysyä jalustimien hinta ja maksaakin takaisin! :)


Nämä kumiset jalustimet olivatkin aika jännä kokemus normijalustimien jälkeen. Hiukan meni, että tottui näihin, mutta kyllä nämäkin ovat todella hyvän tuntuiset ja paljon paremmat :)Tässä pitikin olla kaikki, mutta eih käytiinkin tänään kaupungissa ja tietenkin piti muutama hevostarvikeliike käydä samalla katsomassa läpi! Ja onneksi käytiinkin, semmoinen aarre lähti mukaan, että toista saakin etsiä.

Suunnattiinkin Rahulan Rehuun vain katsomaan, mitäs siellä on. Onneksi äidille sanoinkin, että käydään vain katsomassa, muuten oltaisiin ohi ajettu.
Ja sieltä löytyikin 5 €:lla ruskea kisatakki, jonka alkuperäinen hinta oli n. 70 €! Piti ihan myyjältä kysyä voiko olla mahdollista, että myytte tämän viidellä eurolla ja niin se olikin totta. Nyt onkin sitten kisatakki valmiina ;)Ja Hankkijasta löytyikin minulle vielä uudet ratsastushanskat. Edelliset olen jälleen onnistunut jonnekin hukkaamaan... Nooh, uudet olikin tarpeessa :D Horzen hanskat löytyikin sitten! Harmikseni sinisissä tai ruskeissa ei ollut minulle enään kokoa, mutta eivät nämä mustatkaan mitkään pahat ole. Huomenna sitten heti nämäkin testiin ;)Sanotaanko, että kyllä olen tyytyväinen ostoksiin mitä on tässä viikon sisällä tullut ostettua! Kaikki ovat olleet juuri tarpeellisia ja hyviä. Eikä rahaakaan ole nyt mitään suuria määriä mennyt. Enemmänkin sitä olisi tähän määrää tavaraa saanut kulutettua. Katsellaan sitten, kun saan kesätöistä palkkaa, että mitä sitä sitten keksisi ostaa ;) 

Ja pientä ilmoitus asiaa vielä tähän loppuun! Ollaan Hugon kanssa menossa 3.7. Lappeen raviradalla järjestettävään Match Showhun. Kyllä odotan innolla, mitä mieltä tuomari on Hugosta ja mikä ruusuke myö saadaan! Toivottavasti meillä menee siellä hyvin, mutta pääasia, että meillä olisi hauskaa :) 

Oletteko te shopailleet lähiaikoina? Onkos teille tullut hyviä löytöjä? Kertokaa toki mielipidettä ostamistani asioista ja mikäs teitä miellyttää? Ja toki saisiko näitä postauksia tulla jatkossakin :) Kertokaa myös jos teillä on jotain Match Show kokemuksia! 

8 kommenttia:

 1. Todella kivoja ostoksia! Noi meksikolaiset ovat mun henkilökohtainen lemppari, siis aivan ihanat! Hanskatkin ovat todella ihanat, tykkään todella paljon yksityiskohdista. Miten nuo muovijalustimet eroaa normaaleista jalustimista? Ovat ainakin kevyemmät, mutta onko sitten jotain huomattaviakin eroja?

  Ehdottomasti tälläisiä postauksia lisää!

  Itse en ole shoppaillut kunnolla pitkään aikaan, mutta kävin ostamassa uudet kannusremmit ja samassa katsoin takkia. Pitäisi kyllä vähän shoppailla mutta olen niin pihi + haluan tietynlaisia varusteita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Kuin myös minunkin, ne ovat vain niin ihanat :)
   Kevyemmät kyllä ovat! Ja keventäessä huomaa eron, en oikein osaa selittää miten mutta tuntuvat aivan erilaisilta. Itselläni kestää näissä myös paljon paremmin jalat paikoillaan!

   Ei muuta kuin shoppailemaan ;) Itsekin olen aika pihi :D Nyt onkin sattunut aika hyvin kivoja varusteita!

   Poista
 2. Kannatti mennä Rahulan Rehuu ;) kivoi ostoksii, vähän kateus tulee ;D ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti näköjään ;) Hah ei muuta, kun itsekin shoppailemaan ;D <3

   Poista
 3. Kivoja ostoksia! Kumiset jalustimet pysyvät minulla ainakin paremmin jostain syystä jalassa, tai sitten kuvittelen vain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Olen kyllä huomannut saman asian, joten en usko että kuvittelet :D

   Poista
 4. Tosi kivan olosia uusia ostoksia, näyttää hyviltä myös hepan päällä, varsinkin nuo meksikolaiset ;)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)