sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Uimassa!

Voi, että kun aika taas kuluu niin nopsasti! Kesälomakin alkaa kohta olemaan viimeisillään, mutta ei vielä sitä murehdita onhan tässä vielä kesää jäljellä :)
Hiukan harmittaa, miten kesätyöni vie kaiken aikani nytten. Olen siis ollut jo kaksi viikkoa töissä ja vielä olisikin kaksi viikkoa jäljellä. Töissä olen siis yhdeksästä neljään joka päivä, vaitsi viikonloppuna! Työt ovat verottaneet siis täältä blogin puolelta. Jotkut ovat varmasti huomanneet etten ole niin ahkerasti teille kommentoijille vastanneet, anteeksi siitä. En ole vain millään kerennyt töiden ja talleilun ohella tulla koneelle tai jos aikaa on ollut niin olen ollut sitten vain niin väsynyt ettei ole tehnyt mieli koneelle istua ! Pitää nyt alkaa hiukan viikonloppuisin sitten enemmän panostamaan, että saadaan hirveä luonnosten pino pois pyörimästä täältä :)

Siirrytäänpäs nyt kummiskin itse postauksen aiheeseen! Käytiin siis viime viikon sunnuntaina uimassa, eli tasan viikko sitten. Sainkin Veeran meitä kuvaamaan jälleen joten iso kiitos Veeralle :) !
Tämä postaus jääkin nyt tänään enemmän kuvapainotteiseksi, koska ei olekaan hirveästi aikaa kirjoittaa tekstiä. Siihen selvyyttä postauksen lopussa ;)

Kaikki kuvat ©Veera M.

1

2

3

4

5

6

7
Ja näin sukelletaan! 

8

9

10

11

Hugo olikin oikein innokas vesipeto ja vihdoin saatiin kuvaa tästä Hugon sukeltamisesta! On se vain hassu hevonen :)

Hirveästi aikaa ei siis enään ole postausta kirjoittaa, koska tänään suunnataan Lappeen raviradalle Match Showuhun! Koko viikonloppu ollaan jo hiukan valmisteltu ja ollaan oltu mökillä myös koko viikonloppu yötä. Eilen pestiin Hugo ja tein sille jo pikkuletit valmiiksi. Meidän snäppiä kannattaa alkaa seuraamaan jos ei vielä niin tee! Pääse heti näkemään miten meillä oikein meni sitten ;)

Mutta nyt suunnaksi talli ja seuraavaan postaukseen! :)

Mitkä oli lempikuvanne? Oletteko käyneet hevosten kanssa uimassa? Ja sukeltaako teilläkin hevoset :) 

12 kommenttia:

 1. 5,6 ja 11 olivat lempi kuviani! Hauska postaus ihania kuvia!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että pääsit uittamaan Hugoa! :) Meillä ei ole oikein rantaa, jossa voisi hevosia uittaa, joten en ole käynyt kuin viime kesänä yhdellä issikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aina joka kesän koho kohta ! :)
   Voi, että :/ Meilläkin on kyllä aika tuuri, että järvi on juuri niin lähellä, kun se onkin! Toivottavasti löydätte jostakin läheltä jonkun järven jonne voisi vaikka kopinkin kanssa mennä :)

   Poista
 3. Eikä, ihania kuvia! Epistä, kun säkin pääset uittamaan, mä en oo päässyt :( No, inneks sulla tais olla ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤
   Voi, voisinpas jakaa tämän järven teille jotka ette ole päässeet uittamaan! Harmi, kun et ole päässyt :(

   Poista
 4. 9 kuva oli lempparini ;D Loistava postaus! Itse en ole päässyt uittelemaan hevosia kun ei ole hyvää paikkaa tässä lähistöllä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voi, että :/ Toivottavasti pääset joskus! :)

   Poista
 5. Kaikki kuvat ihania <3

  Oon niin kade kun omien ponien kans ei pääse pulikoimaan! Pitäisi kopilla lähtee kuskaamaan ja hirveen työlästä.. :')

  Ootte ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤

   Myö käytiin viime kesänä kopin kanssa uittamasa samalla järvellä, kun oltiin eri tallilla vielä! Kannattaa kyllä joskus yrittää ;)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)