perjantai 30. syyskuuta 2016

Syksy tuli...

...jälleen kerran ja yllättäen!
Aika on jälleen kulunut taas kuin siivillä ja tätäkin postausta kirjoitan tällä hetkellä varmasti jo tuhannetta kertaa. Tekstiä on tullut kirjoitettua ja sitä on kanssa tullutkin pyyhittyä pois sen mukaankin. Motivaatiota kirjoittamiseen kyllä on ollut, mutta idea tekstin sisällöstä on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Onneksi tällä viikolla tulikin yllättävän hyvä uutinen, joka toikin luovuuden takaisin ja kirjoittaminen tuntuu jälleen hyvältä! Mutta ei siitä vielä sen enempää, jos huomenna sitten ;)

Blogi saikin tuossa viime viikolla uuden todella syksyisen ulkoasun jälleen Aneten käsialalla tehtynä! Itse kyllä pidän ulkoasusta todella paljon. Vielä pitäisi vain päivittää hiukan hevosten sivuja jne. paremmiksi, mutta sekin varmasti tapahtuu tässä ihan lähiaikoina. Mitäs mieltä te olette tästä ulkoasusta? 


Tässä parin viikon aikana onkin kerennyt sattua vähän kaikkea! Itse olin tuossa viikon hoitamassa sukulaisemme koiria ja Hugon liikutuksen ja hoitamisen hoitikin sitten muut kyseiseltä viikolta. Tarkoitus olikin kirjoittaa tuona aikana jonkun tyylinen erikoispostaus, mutta sinne se aika vain kului kuin tiimalasissa ja tässä ollaankin jo kotona. Hugon imppari olikin jo parantunut ennen kuin lähdin koiria hoitamaan ja viikon aikana jalasta  tuli kuin uusi. Harmikseni juuri sinä päivänä, kun pääsin pois koirien luota oli Maya ilmeisesti potkaissut Hugoa jalkaan ja tehnyt siinä samalla haavan herran jalkaan. Nyt jalka on sitten kuin tukki ja sen takia jalan liike onkin aika jäykkä ja ontuva. Kunnan eläinlääkäri onkin tänään tulossa jalkaa katsomaan samalla, kun katsoo tallin toistakin hevosta. Saadaan varmasti jonkin näköinen lääkekuuri päälle ja paljon kävelytystä. Jos sitten vaikka sen jälkeen päästäisiin jälleen kunnolla treenaaamaan?


Tässä nyt tämmöinen pikakuulumispostaus, että elossa vielä ollaan! Tästä pitäisikin sitten nyt lähteä kunnon postaustahti päälle. Onhan ensi kuussa blogin vuosipäiväkin! Jos jotain kilpailua järjestäisi sen kunniaksi ? Mutta huomenna julkaisen taas vähän pienemmän postauksen, mutta sisällöltään suuren yllätyksen.

Huomiseen! 

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja mukava kuulla teistä taas. Harmi toi Hugon jalka, juuri kun te olitte pääsemässä taas treenin makuun... no nyt vaan kärsivällisesti kävelyä niin eiköhän se siitä sitten. Mun blogissa on uusi postaus, mun ekoista sänkkärilaukoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny!
   Niinpä, toivotaan että tossa olisi meidän vuoden saikkuilut sitten paketissa...
   Kävinkin katsomassa! :)

   Poista
 2. Tosi hieno ulkoasu! Sääli kyllä tuo jalkahomma. 😁 Mutta kyllä se hyväksi kääntyy ja pääsette taas treenaamaan. Tsemppejä. Ja huomista luettavaa odottaen. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina!
   Kyllä tämä tästä vielä toivottavasti lähtee, nyt on ainaskin lääkettä vaikka mistä purkista niin eiköhän tämä viikonlopun yli ole jo hyväksi tullut :)

   Poista
 3. Tosi kiva ulkoasu, ehkä omaan makuun liian tunma, mut kivaa vaihtelua! :) Toivottavast Hugon jalka nyt paranis ni pääsisitte taas työskentelemään kunnolla. Ja muutes käväisin just äsken lukasemassa jalustin.net:in sivuilta haastattelus, onnea kuukauden blogi tittelistä, se ois nimittäi aika hienoo itsekkin saada! Sen oot myös ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino ❤️ Eiköhän sinunkin kohdalle vielä titteli tule! :)
   Itsestäkin ulkoasu on ehkä hiukan tumma, mutta tuo kyllä kivasti vaihtelua ulkoasuun! :)

   Poista
 4. Ihanaa kun sait inspiraatioa taas blogin puolelle.

  Uusi ulkoasu on todella hieno. Minunkin blogi kaipaisi päivitystä, mutta itse en millään jaksaisi käydä ulkoasua muuttamaan.. Vaatiaa useamman tunnin tietokoneen äärellä eikä minulla ole oikein ylimääräisiä tunteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤️
   Itsekin kärsin samasta ongelmasta. Suosittelen kyllä ehdottomasti tilaamaan ulkoasun Ajatuksen voimaa blogin kirjoittajalta joka on tämän minun blogini ulkoasunkin tehnyt! :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)