sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11: Arvonta

Tehty yhteistyössä ravi- ja ratsutarvikeliike Jannen Vaunun kanssa


Ette arvaakkaan kuinka innoissani olenkaan tästä! Kyseessä on siis ensimmäinen blogissa yhteistyön kanssa tehty arvonta ja olenkin tästä todella otettu, että sain tämän myös onnistumaankin 😇
Kävin siis Jannen Vaunussa, josta onkin tullut meidän vakio kauppa hevostarvikkeiden ostossa ja kävin kysymässä olisiko heillä kiinnostusta tämmöiseen yhteistyöhön. Ja sehän sitten onnistuikin todella hyvin 😊 Sainkin Sailalta teille arvottavaksi Pimp My Pony Shampoota! 


"Jannen Vaunu palvelee Lappeenrannan raviradalla ympäri vuoden neljä kertaa viikossa kuin myös kilpailuiden ja tapahtumien aikana. Pyrimme tarjoamaan alueellamme harrastaville hevosihmisille mahdollisimman kattavan valikoiman erilaisia ja eri hintaluokassa olevia tuotteita jotta jokaiselle löytyisi omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Meiltä löytyy tuotteet niin ratsulle kuin ravihevosellekin, harrastajille kuin ammattilaisillekin unohtamatta myöskään lisäravinteita ja rehuja."
Suosittelenkin lämpimästi joskus käymään Jannen Vaunussa. Jannen Vaunusta saa asian tuntevaa palvelua ja asiakkaat ovatkin kaikki kaikessa. Parempaa asiakaspalvelua saakin hakea ja Jannen Vaunussa onkin aina niin mukava käydä kun tuntee olonsa todella tervetulleeksi!
"Pimp My Pony shampoo on tarkoitettu kaikille likaisille poneille (ja miksi ei hevosillekin 😉), jotka haluavat tulla puhtaiksi ja myös erottua joukostaan. Se ei vain tuoksu hyvältä vaan puhdistaa syvältä ja saa loistamaan kirkkaampana. Joten anna ponillesi ja hevosellesi wow tekijä ja varo vain ettet sokaistu!"

Sinulla on siis nyt mahdollisuus voittaa tämä n. 14 euron arvoinen ihanan tuoksuinen hevosshampoo! Se edellyttääkin vain muutaman pienen tekijän:
 1. Seuraat blogiani
 2. Kirjoitat kommenteihin näin tehneesi ja olevasi mukana! 
 3. Muistat kirjoittaa kommentisi yhteydessä sähköpostiosoitteesi! (Jos sähköpostiosoitetta ei ole, et ole näin mukana arvonnassa, sillä sähköpostin kautta otan yhteyttä voittajaan.)
Aikaa osallistua arvontaan on 17.12.2016 asti ja voittaja julistetaankin sitten mahdollisesti jo seuraavana päivänä! Joten ei muuta, kun vain kommentia pistämään ja jännittämään osuuko arpa onni kohdalleen 😊

19 kommenttia:

 1. Bäkkis tarviis tommosta! :')

  Seuraan blogiasi.
  E-mail: noora1pekkala@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Seuraan blogiasi!
  idan.heppajutut@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vautsi kuullostaa tosi kivalta! :D
  Seuraan blogiasi
  reettakiuru@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Seuraan blogiasi! :)
  kinnunennrosa@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana!
  ellinooora1@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Seurattu!! emma.aasmae@gmail.com. 😍Mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti seuraan blogiasi! :D
  katipilgrim@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kokeilen nyt sit uuestaa ku kerta poistu miun kommentti :((
  julia.nurmela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Iha huvi ja viihtee vuoks😏 noora.aapro@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Bikkenä suraan... ollappa kiva ylläri
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)