lauantai 3. joulukuuta 2016

Luukku 3: Yhteistyöpostaus


Moi! Tällä kertaa täällä on teille postaamassa Aino Eläimet sydämessä blogin kirjoittaja. Tähän alkuun voisin kertoa mistä blogini kertoo ja vähän itsestäni! Olen 13-vuotias tyttö Etelä-Karjalasta. Harrastan ratsastusta Kiviojan ponitallilla, klarinetin soittoa, sekä kuvaamista ja bloggausta jos ne harrastuksiksi voi laskea. Perheelläni on koira Loru. Loru on rodultaan kromfohrländer. Tuo rotu on varmaan suurimmalle osalle teistä vähän tuntematon, mutta siitä voit lukea lisää minun blogistani! Minun oma blogini kertookin jos joku ei vielä osaa päätellä niin ratsastusharrastuksestani, Lorusta ja tietysti välillä on lifestylepostauksiakin, mutta pää painotus on eläimissä isojen kuvien kera!


Tosiaan otin Saaran yhteyttä ja kysyin häneltä mitä jos tekisimme jonkun laisen yhteistyöpostauksen, no sehän kävi Saaralle ja nyt olemme kirjoittaneet ensimmäiset osat tästä kaksi osaisesta yhteistyöpostaus "sarjasta"

Tarkoituksena meillä on siis haastaa toisemme muutamin haastein ja ne haasteet on suoritettava tässä joulukuun aikana. Haasteet eivät ole mitään kummoisia, mutta haasteita kumminkin. Tsemppaukseksi vielä näiden haasteiden tekemiseen päätimme yhdessä, että jos ei suorita jotain haastetta tulee aina ihana kananmuna päähän! Päätimme myös, että jokaisen haasteen suorittamisesta tulee ottaa pieni video pätkä ja kaikki pätkät kasataan yhteen ja laitetaan ne sitten tänne blogiin! Ehkä nyt olen kertonut kaiken olennaisen voidaan mennä meidän valitsemien haasteiden pariin! :)

 1. Tonttukuvailut eläimestä (ihminen saa olla mukana kuvissa)
 2. Huoneen koristelu/siivous jouluiseksi
 3. Uudenlaisen videon julkaiseminen tänne blogiin
 4. Joulupipareiden leipominen
 5. Pulkkamäessä käyminen
 6. Uuden tempun opettaminen mille tahansa eläimelle
 7. Kirjeen lähettäminen postissa jollekkin kaverille

Vielä haluan sanoa, että tämä yhteistyön tekeminen on todella kivaa ja erilaista. Jos tästä meidän yhteistyö postauksesta pidetään näitä saattaa tulla jatkossakin! Miltäs kuulostaa? No pidemmittä puheitta käykäähän lukemassa postaus, jonka Saara kirjoitti miun blogiin BLOGIIN PÄÄSET TÄSTÄ! Joulukuun viimeisellä viikolla saatte selville mitä saimme selvitettyä silloin sitten vielä tämän postauksen parissa!

Olen puhunut, heihei ja näkemiin! :D

6 kommenttia:

 1. Hauska idea tämä yhteistyöpostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitää jatkossa näitä sitten enemmänkin tehdä ;)

   Poista
 2. Hyvä idea tää yhteistyö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin alkaa näitä tekemään jatkossa sitten lisää :D

   Poista
 3. Tosi hauska idea! Liityttiin lukijaksi seuraamaan miten tää jatkuu ;)

  http://yhdessa-huipulle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan! Katsotaan sitten miten tässä onnistuttiin :D

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)