tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kevät saapui blogiin

Blogi onkin nyt elellyt suuressa hiljaiselossa kokonaisen viikon ja vieläpä suljettujen ovien takana! Tähän onkin ollut syynä ulkoasuremppa, jota yritin itse aloitella viikko sitten innostuttuani uusista teemoista mitä bloggeriin ilmeistyi. Itselle iskikin sitten niin paljon ongelmia vastaan eivätkä ajatus ja kone meinanneet millään kohdata keskenään... Onneksi Anette saapui hätiin ja pelasti minut täydelliseltä murtumiselta blogin parista! 


Suuret kiitokset jälleen Anetelle aivan hurjan upeasta ulkoasusta! Anette onkin mulle jo tehnyt 3 kokonaista ulkoasua tai itseasissa 3,5 kun yhtä sitten säädin välikausi malliksi 😉 Blogissa ei olekaan nähtykään nyt muuta kuin hänen taideteoksiin ulkoasujen parissa! Ulkoasu on kyllä vielä vähän kesken, mutta itse en enään malttanut odottaa blogin aukaisemista ja Anette lähtikin nyt tänään reissuun. Joten pieniä muutoksia on vielä jossakin vaiheessa tulossa. Älkää siis hämmentykö jostakin keskeneräisen näköisestä. Mutta onhan tämä nyt jo aika hieno! 

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta?

6 kommenttia:

 1. Mun makuun tää on ihan älyttömän ihana! Tällaisia harvemmin tulee vastaan, joten siinäkin mielessä tää on mahtava :) Upeaa jälkeä kyllä jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!
   Niinpä tämä on todella kiva, kun on hieman massasta poikkeava :) !

   Poista
 2. Oi ihana ulkoasu!! Itekki oon halunnut uudistaa ulkoasun, mutta oon ihan toivoton tapaus sen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos!! Hah sama homma täällä :D Itse olen ihan rähmäkäpälä näissä hommissa vaikka joskus omasta mielestäni ollut ihan hyväkin, tiedä mikä totuus sitten ollut :DD Onneksi muut osaa ;)

   Poista
 3. Todella kiva ulkkari. Mä olen saanut tästä asiasta usein ja sanon taas, voisit helpottaa kännykällä lukemista, laittamalla asetukset myös mobiililaiteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Itse en ole mobiiliversiota oikein oppinut pitämään blogissa ja yleensä siirrynkin mobiiliversioista internetversioon! Pitää katsoa jos sen joskus sitten laittaisikin :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)