sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Tervetuloa Eileen

Tiistaina blogin instagram storyssa olikin jo vähän vihjaavia kuvia uudesta tulokkaasta. Moni kaverikin kyseli jo sitä kautta mitä ihmettä sun instagramissa oikein tapahtuukaan! Meille ei tullut uutta lämpöistä eikä minulle mitään ratsua vaan pikkusiskoni sai oman ponin. Tai ei nyt vielä virallisesti ole meidän, mutta on nyt tällä hetkellä koeajalla ja katsotaan sen jälkeen jääkö ponimus sitten meille 😊


Kyseessä on siis dartmoorinponi tamma Stjärnsunds Eileen, joka saattaa olla monella tuttu Kiviojan ponitallilta. Me emme ole ponia hakeneet Kiviojan ponitallilta vaan eräältä tutulta, joka viime vuoden puolella sitten osti sen sieltä. Nyt poni onkin sitten meillä, kun ei ollut sittenkään edelliseen kotiin sopiva. Eileen onkin nyt meillä jonkin aikaa koeajalla, kuten ylempänä jo mainitsinkin. Katsotaan siis onko poni siskolleni sopiva ja katsellaan sitten koeajan jälkeen mitä tehdään. 


Eileen oli aika kovasti hikonut matkalla ja sen takia kuvissa näyttääkin hieman likaiselta. Poni matkusti muuten ihan hyvin ja tallille saavuttuamme käyttäytyi oikein mallikkaasti. Vielä ei laitettu sitä kenenkään kanssa samaan tarhaan, mutta katsellaan laitetaanko se sitten jonkun kanssa oleskelemaan! Lämpöiset ja Hugo olivat kyllä todella kiinnostuineita uudesta tulokkaasta ja varsinkin Linnea veti itsensä aikamoisiin kierroksiin ponista. Sieltä tulikin sitten aikamoisia hyppyjä ja loikkia ja katseltiinkin ihan kauhuissaan, että tuon pitäisi sitten seuraavana päivänä juosta Vermossa! 😄


Pikkusiskoni onkin nyt tämän viikkoa tutustunut poniin ja ollaan pikku hiljaa alettu sitä liikuttamaan. Sisko onkin muutaman kerran käynyt selässä ja ollaan se pellollakin juoksutettu. Kengät pitää vielä saada tammalle alle niin uskaltaa paremmin sitten liikutella. Pikkuinen ollaan keretty pessäkin nyt tässä viikon aikana ja paljon rakkautta onkin saanut. 


Eileen ei varmasti hirveästi tule tässä blogissa näkymään, sillä itse en sen kanssa pysty oman pituuteni takia mitään hirveästi tekemään ja poni on kummiskin tullut pikkusiskolleni. Onhan noissa isoissakin ihan tarpeeksi touhuamista! Katsellaan jos joskus satunnaisesti senkin kuulumisia tulisi tänne kerrottua. Parempia kuvia pitää ainaskin saada söpöläisestä aikaan, kun ei oikein nuo ensimmäiset kuvat onnistunut.

Eileenin kuulumisia pääseekin paremmin seurailemaan pikkusiskoni blogista Pehmein askelin ja instagramista Eileenin matkassa

Onkos teillä muilla ollut lähiaikoina uusia tuttavuuksia?
Mitäs pidätte meidän uudesta tulokkaasta?

26 kommenttia:

 1. Oi onpas suloinen tapaus! Sulatti sydämen heti ekassa kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eileen kiittää <3 Hän on kyllä niin sydänten sulattaja *.*

   Poista
 2. Voi pikkusta, on se vaan niin ihana! Eileen on kyllä super poni! Hyvä postaus ja olis kiva kuulla Eileenistä täälläkin vähän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on kyllä <33
   Kiitos Aino! Eiköhän Eileenistä kuulla täälläkin :)

   Poista
 3. Eileen on niiiiin suloinen! <3

  VastaaPoista
 4. Voi kun onkin söpö ponimus! ❤ minulla on ollut yhteistyö tallillani aina uusia tuttavuuksia kun sinne tulee ratsutettavaksi/ koulutettavaksi uusia nuoria. Itselleni on ehkä tiedossa muutama ratsutettava poni, kunhan saan omaa istuntaani paremmaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on aivan liian söpö, kiitos ❤
   Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta! Toivottavasti tuurit osuu kohdille ja pääset ponimuksilla ratsastamaan :)

   Poista
 5. Voi miten suloinen poni, toivottavasti on teille sopiva❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hän kyllä on! ❤
   Toivotaan suuresti olisi siskollekin todella kiva juttu :)

   Poista
 6. Apua kuinka nätti! 😍 toivotaan että poni olisi teille sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on, kiitos 😍
   Toivotaan enemmän kuin suuresti! :)

   Poista
 7. Voiii, eikä miten söpö!! Toivottavasti olis teille just sopiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä aivan vallattoman söpö!
   Kiitos, näin toivotaan suuresti! :)

   Poista
 8. Todella suloinen poni, toivotaan että se on juuri pikkusiskollesi hyvä! ♥ Ja että se tulee hyvin toimeen lämpöisten ja Hugon kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, hän kyllä on ja näin toivotaan suuresti itsekin ❤ !
   Nyt on ainaskin siltä näyttänyt, että tulevat hyvin toimeen :)

   Poista
 9. Ihanan näköinen poni, toivottavasti se on teille sopiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivon näin suuresti ihan siskonikin puolesta :)

   Poista
 10. Todella sievä poni. Siskosi on varmaan ihan onnesta soikeana! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eileen kiittää! Hän on kyllä ja suuresti ❤

   Poista
 11. Hän on niin SÖPÖ! En kestä, haluan rapsuttaa! Nuo silmät on niin ilmeikkäät ja mahtavat, upea tammuli kerrassaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eileen kiittää! ❤❤
   Sun pitää ehdottomasti tulla sitä joskus rapsuttelemaan! :)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)