perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun suosikit

Niin se taas yksi kuukausi vierähti ohi, ettei edes kerennyt huomatakkaan! Pitkästä aikaa panostin blogiinkin oikein urakalla mikä näkyi alkukuussa, mutta hiipuikin todella pahasti loppukuuta kohden. Yritetään nyt kesäkuun aikana tsempata siinä kovasti ja pitää blogi paremmin elossa. Toukokuu olikin aika hurja kuukausi ja tässä tätä postausta kirjoitellaankin kyyneleet silmissä, mutta hymyssä suin. Miten voikaan niin valtavan paljon asioita mahtua yhteen pieneen kuukauteen ja jotkut näistä asioista tuntuvat tapahtuneen jo vuosia sitten vaikka kyseessä onkin vain yksi kuukausi. Ossi rakas lähti uuteen kotiin, Hugon kanssa käytiin kaksissa kisoissa, Linnean kanssa raveissa ja kaikkea muuta myös ei hevosiin liittyvää. Aikamoista vuoristorataa siis on toukokuu ollut ja vaikka hieman harmittaakin sen loppuminen samalla haluan haudata sen nopeasti piiloon kaikelta. Lämpöisten kanssa ei olekaan ollut mikään kuukausi parhaimmasta päästä, mutta Hugon kanssa ollaan oltu enemmän kuin liekeissä koko kuukausi! Tämän postauksen kirjoittamisesti tuleekin puolin ja toisin hieman haastavaa sillä mieleen painuneita tapahtumia on aivan liikaa. 

Kuukauden postaus
 
Kuukauden postaukseksi nousi jälleen täysin yllätys. Se olikin Suuria muutoksia -postaus, joka käsitteli Ossin kuulumisia ja sitä mitä kaikkea herran kanssa oikein olikaan tapahtunut. Samalla blogi ja minun elämäkin koki suuren muutoksen, sillä Ossi poistui lopullisesti blogin päätähdistä ja samalla meidän nimistä. Jälleen yksi raskaimmista postauksista joka tuli kirjoitettua mutta samalla yksi parhaimmista. Katsojakertoja postaus keräsi huimat 748 ja 11 aivan mahtavaa ja upean tsemppaavaa kommenttia. Kyllä teitä lukijoita on suuri kiittäminen siitä, ettei Ossia ole enää niin kova ikävä ja kyyneleet pysyvät tälläkin hetkellä juuri ja juuri hallinnassa 💓Kuukauden tykätyin ig kuva

On tämä nyt kyllä kumma kun joka kuukausi pistetään tämä kuukauden tykätyimmän ig kuvan tykkäysennätykset uusiksi. Millos pistetään tämä perinne poikki, ettei ihan tylsäksi rutiiniksi nämä suosikit postaukset mene! No ei vaiskaan tykkäillä saa ja se on enemmän kuin sallittua ;). Kuukauden tykätyimmäksi ig kuvaksi nousikin kuva minun ja Hugon ihka ensimmäisistä koulukisoista. Tykkäyksiä tällä tulikin oikein mukavat 113 ja kommenttejakin tuli todella mahtavasti teiltä blogin lukijoilta sekä kavereiltanikin. Kyllä tässä saa taas hymyillä hymy korvissa asti ihan vain teidän takia! 


Kuukauden kuva

Kuukauden kuvaa ei kyllä ole ollut ikinä näin vaikeaa valita. Kovia kilpailijoita on aivan liikaa viime kuulta sillä Ossin ja minun viimeiset yhteiskuvat, ensimmäiset koulukilpailut, aivan ihanat ruusukekuvat, estekuvia, aivan huipusti menneet estekisat ja vaikka mitä kaikkea onkaan tullut viime kuukauden aikana kuvailtua. Kun ei voi kollaasia laittaa muutamasta sadasta kuvasta, vaan on pakko valita se yksi kuukauden kuva, tulee sen kyllä olla tällä kertaa kuva Ossista. Viimeisiä yhteisiä kuvia ja taisin muuten tässä kuvassa olla herran selässä ensimmäistä kertaa ilman satulaa ja vieläpä ilman suitsia. Aivan super mies...

~Voisipa vaan palata ajassa taaksepäin ja tehdä kaiken toisin 💞~
Kuukauden tapahtuma

Viime kuukauden tapahtumiin kuuluikin aivan älyttömästi kaikkea! Muutettiin yhden hyvän ystäväni hevonen samalle tallille missä Hugo on, vietettiin aivan älyttömän hauskaa tallilla ja hevosten parissa, pääsin ratsastamaan ihan uudella hevosella (tulossa myöhemmin tarkempaa postausta ei hätää!), käytiin Hugon kanssa kaksissa aivan superisti menneissä kisoissa, Hevoset Kaivarissa ja niin paljon kaikkea etten edes jokaista asiaa muista. Pitää ilmeisesti ostaa kirjanen johon voin joka päivän jälkeen kirjoitella muutaman lauseen päivän asioista ja suunnitelmista. Tässähän menee muuten ihan sekaisin! Kuukauden tapahtumaksi onkin tällä kertaa aivan pakko valita Hugon ja minun ensimmäiset koulukilpailut. Tämä sen takia sillä en ikinä kuvitellut meidän oikeasti koulukilpailuihin osallistuvan ja vieläpä niin hyvillä tuloksilla. Ylitimme omat odotukseni aivan täysin enkä voi vieläkään uskoa, että kyseinen päivä on oikeasti takanapäin! 

©Aino T.

Kuukauden tietopaketti

Harmillisesti kuukauden tietopaketista jää puuttumaan nyt alkukuukauden hurjat tilastot... Suuria muutoksia -postaus nosti alkukuun parin päivän katsojamäärät hurjaan nousuun ja ne olisi ollut todella mielenkiintoista saada tähän näytillekin. Harmillisesti Blogger ei anna säätää ajanjaksoa tarkemmin, josta tilastot tulevat niin jäävät ne nyt harmillisesti piiloon...

Sivustot joiden kautta blogiin on tultu


Sivun katselut koko kuussa ja suurin määrä


Yhteensä katseluja koko kuun aikana


Kuukauden luetuimmat tekstit


Kuukauden kommentoija


Kuukauden kommentoija vaihtuikin nyt tässä kuluneen kuun aikana vaikka alkuun näyttikin, ettei Repe meinaa millään luopua tittelistään! Aino menikin vain muutamalla kommentilla Repestä ohi viime metreillä ja tulikin nyt Toukokuun kommentoijaksi. Aino kirikin todella hienosti kommenteissa sillä kommentoi moneen vanhaankin postaukseen jälkikäteen, jotka häneltä olikin välistä jäänyt ilmeisesti kouluhommien takia. Suuri kiitos siis siitä, että postaukset oikeasti kiinnostaa vaikka niistä olisikin kauan aikaa jo kulunut! Jokainen teistä pitäisi kyllä ehdottomasti valita kuukauden kommentoijaksi sillä tämä kuukausi on jälleen sisältänyt aivan upeita kommentteja vakituisilta lukijoilta kuin ihan uusiltakin vierailta! Kommentteja kertyikin tämän kuukauden aikana hurjat 94 ja keskiarvo postauksiin nähden reilu 10 kommenttia per postaus. Vautsi olen aivan täysin sanaton, kiitos! 

Kuukauden suosikki

Siiri ehdottikin viimeksi kuukauden suosikit postauksen kommenteissa tähän postaukseen jotain uutta suosikkia, mitä ei osaakaan arvata etukäteen. Lisäsinkin nyt tähän loppuun tämmöisen Kuukauden suosikki kohdan ja joka kerta tästä löytyykin aina ihan erilaisia asioita ja minäkään en välttämättä tiedä mikä asia tähän sitten kuukauden lopussa oikein löytyykään! Pyritään pitämään tämä pois hevosista ettette osaa arvata yhtään mitä tämä tulee sisältämään, mutta katsotaan mihin sitä oikein sitten päädytään. Tämän kuun suosikiksi valikoitui ehdottomasti Spotify ja musiikki! Itselläni on nimittäin oma maksamani Premium ja musiikkia tulee kuunneltua aivan älyttömän paljon. Kuuntelen musiikkia varsinkin postauksia tehdessä ja saankin siitä aina uudenlaista virtaa ja postauksen tekoon hyvin flown päälle. Tässä alhaalla muutama screenshot kovasti popitetuista biiseistä. Screenshotteja olisi kyllä pitänyt tähänkin kohtaan laittaa muutama sata sillä koko ajan listaa kuunnellessa suosikkeja nousee entistä enemmän! 


Mites teidän toukokuu menikään?
Onko teilläkin ollut yhtä vuoristorataa vai tasaista tallaamista?
Mitä teidän kuukauden suosikkeihin kuuluikaan?

21 kommenttia:

 1. Toukokuu oli kyllä kiva! Kerrankin onnistuttiin kouluvalmennuksessa ja päästiin juhlimaan Maxin synttäreitä. Herra oikein ilahtui huomatessaan heppanamit, kiitos vielä ohjeesta. :)
  Jälleen kerran hyvä postaus ja todella nätti tuo Ossi kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että sullakin on toukokuu mennyt kivasti! :)
   Oii todella hienoa että kelpasi! Olen ihan otettu :')

   Kiitos <3

   Poista
 2. Hyvä ja ah, niin hyväntuulinen postaus! :) Ihana myös, kun teit tuon uuden kohdan, hyvin keksit kyllä tuon musiikin- minäkin olen toukokuussa kuunnellut paljon musiikkia! :) Musiikista löytää voimaa ihan mihin fiilikseen tahansa, minä olen hakenut siitä vähän tsemppiä tuohon pohjattomaan ikävään </3
  Mun toukokuun suosikit ilmestyy huomenna, joten en spoilaa vielä ;) Mutta voisin sanoa, että aika tasaista tallaamista oli meillä joo- ei mitään huippusuorituksia, mutta ei mitään "argh, hävettää"-suorituksiakaan (siis estepuolella, kouluratsastuksessa olen jo jonkin aikaa hävennyt silmiä päästäni :D).
  Ja hei, sun pitää snäpätä mulle jos tulet jonnekin tänne (vaikka sinne Joensuuhun taas raveihin!), koska I wanna see youuuu! Hirveesti haluaisin tehä jonkun yhteistyöpostauksen sun kanssa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se piti mukaan saada! :) Niinpä musiikki sopii melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on suuri apu myös tuollaisissa tilanteissa <3

   Eikä olisit voinut vähän raottaa ;D Noo ehkä minä maltan jotenkin huomiseen odottaa! Pitää huomenna ollakin sitten hereillä ja mennä heti ensimmäisten joukossa lukemaan tarkempaan miten sun kuukausi oikein menikään :) Koulu on kyllä niin inhottavan vaikeeta, että sen vois kanssa piilottaa johonkin koloon mihin ei edes aurinkokaan paistaisi :D Ehkä senkin lajin oppii joskus!

   Heii pitääkin suunnitella! En yhtään tiiä milloin taas Linnean kanssa lähdetään niin pitkälle seikkailemaan :o Mutta jos ollaan tulossa niin ilmotan sulle heti koska ois niin huippua nähdä tai sitten pitää yrittää järjestää itensä jotenkin muuten teille päin! :) Eikää se ois ihan superia B)

   Poista
  2. Tai mun pitää keksiä mitä mä tekisin siellä teillä! :D Ilmota ihmeessä, jos on jotkut kisat tai semmoset joskus niin I'm coming there ;)

   Poista
  3. Sekii ois just hyvä vaihtoehto! Onkohan tässä mitään suuria kisoja tulossa meidän lähellä tai jotain tuttuja niin tulisit sitten tekemään oikein kunnon reissun tänne iloiseen Etelä-Karjalaan ;) Pistetään kyllä korvan taakse ja mietintään B)

   Poista
  4. Ehrottomasti 8) Ois niin siistiä! Ja kyllähän se olis oikeesti pitäny laittaa summer bucket listille, että Hugon tapaa, eihän tästä muuten tuu mitään, kun ovat niin sielunveljiä nämä kaksi hörökorvaa! :D

   Poista
 3. Tää oli kyllä tosi kiva, ehkä mäkin vielä koetan jatkaa näitä kuukauden tiivistelmäpostauksia. :D Tykkäsin myös kovasti tuosta sun ja Ossin kuvasta, ihana!

  Hmm, en oikein osaa sanoa. Sinänsä toukokuu on pitänyt sisällään niin paljon taas kaikkea uutta Peetun kanssa. Toisaalta ensimmäinen vuosi neljävuotiaan vauhdissa kyllä varmaan sisältää lähes joka kuukausi kaikkea uutta ja kiinnostavaa. :D Mutta ainakin hyvin on sujunut, mitä nyt sitten muilla poneilla jotain pieniä vekkejä ja yksi turvonnut silmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatka ihmeessä! Ne vanhat mitä kävin lukemassa oli ihan sika kivoja. Niitä kyllä kelpaisi lukea jatkossakin ;) Kiitos paljon <3

   Oispa itelläkin tuommoinen nuori villikko kenen kanssa pääsisi aina kaikkea uutta ja jännää kokemaan. Tai no kyllä tuo yhdeksän vuotias vetelee aikalailla vertoja nuorillekin ja aina se on yllätyksiä täynnä :D Mutta hienoa, että teillä on Peetun kanssa mennyt hienosti :) Ja voihan Sara minkä tempun menikään tekemään... Ihme kevät virtaa hän aina kerää. No jos siinä olisi sitten taas vuoden haaverit takana!

   Poista
 4. Kiva kooste. Ihania kuvia, varsinkin toi sun ja Ossin yhteiskuva.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea tuo viimeinen kohta ja muutenkin tosi kiva postaus! Tykkään kyllä niin paljon näistä siun kuukausipostauksista! Nää on kyllä Super kivoja!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Todella kiva postaus taas, ei voi muuta sanoa! Ja todella ihania suosikkeja! Tuo sinun suosikkikuvasi on aivan ihana, mutta myös Vigilandin Friday night on omissa suosikeissani! Todella kiva idea muuten tuo vaihtuva suosikki!

  Meidän toukokuu meni todella hyvin, olen ihan yllättynyt! Toivotan teille tsemppiä kesäkuuhun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Aada! <3

   Todella hienoa kuulla, että teillä on mennyt hyvin! Tsemppiä teillekin kesäkuuhun <3 !

   Poista
 7. Nää on kyllä kivoja postauksia, edelleen! Ja ihania nuo parhaimmat kuvat kyllä olikin! :)
  Ja toukokuu meni vähän niin ja näin, poneja liikuteltiin ahkerasti, mutta vähän turhan yksipuolisesti :( No, ehkä kesällä alkaa moninkertaistua sekä liikuttaminen, että sen monipuolisuus!
  Hyvää kesää ja paljolti tsemppejä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyydia! :)
   Voi ei :/ Mutta onneksi nyt on kesäloma sullakin niin pääsette tekemään kaikkea kivaa ponien kanssa! :)
   Hyvää kesää sinullekin <3

   Poista
 8. Tää kuukaus on menny ihan täyttyä vuoristorataa, suunnitelmat muuttunu monesti.. :D oon itekki miettiny jotain kuukauden suosikit postauksia, täytyy vähä miettiä. Tuskin kumminkaan jika kuukausi viitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tullut huomattua, että suunnitelmat ei mene aina niinkuin pitäisi :D
   Ei muuta kuin tekemään, eikä tämän olekaan pakko joka kuukausi ilmestyä ;)

   Poista

Muistakaa pitää kommentit asiallisina! :)